-- Vi fortsätter bygga vår Dragbike --
På DWR fortskrider bygget av vår dragbike. Ny påbörjas "slutmonteringen" och förhoppningsvis kan vi provstarta i vinter. Provstarten gör vi på racebensin, då det vill till att alla komponenter lirar när det blir dax för nitrometan. Följ bygget på vår Facebook sida "DWR UPPSALA----------------------------------------------------                                                

-- DWR hos Charley Karling --
DWR bygger dragbike och för att få rätt prylar och information vänder vi oss naturligtvis till de bästa i branchen. Motorn som är en S&S Pro Stock 120" (ca 2000cc) ska ihop och då konsulterar vi Charley. Lastade motorn och besökte Charley i sin verkstad i Täby. Otroligt seriös och generös på alla sätt, massor av värdefull information samt "rätt" kontakter! Tackar Charley!

Janne och Charley med Charleys nya TopFuel Nitro hoj i bakgrunden!!!
 

------------------------------------------------
-- Service för din hoj! --
Hos oss kan du lämna din hoj för service eller om du vill göra jobbet själv så köper du service-kitet här.
Service-kit innehåller motor olja, oljefilter och tändstift.-----------------------------------------------

--DWR Goes CUSTOM--
I våra nya lokaler i Librobäck Uppsala, utökar vi vårt produktsortiment och serviceverkstad till Harley och Custom hojar.

------------------------------------------------------

-- Nu utökar vi sortimentet igen --
Nu har vi även Parts Europe och Drag Specialties otroliga sortiment. Vi fortsätter ständigt vår strävan att ge dej som kund det allra bästa utbudet till rätt peng! Kolla in sortimentet på deras hemsida eller kom in så visar vi!!

-----------------------------------------------

-- Hos oss handlar du Custom Chrome --
Nu har vi även världens största leverantör av Harley produkter, Custom Chrome klara. Vi kommar att tilhandahålla hela det enorma utbudet från "CCE"!!! Med dessa stora leverantörer i Uppsala med omnejd hälsar vi nya som gamla kunder välkomna till Uppsalas Custom och Cross dealer No1.

-----------------------------------------------------------
DWR nytt koncept för äldre TC kamdrivning --

Vi har nu tagit fram ett beprövat färdigt koncept för att bygga om ditt gamla kamdrivningssystem på Twin Cam Harleys. Vi bygger om din TC (äldre än 2006) till det nya hydrauliska som kom redan 2007. Med detta system får du en betydligt tystare och lättare drivning av kammarna. När vi ändå är inne i motorn brukar vi föreslå att uppgradera kammar, oljepump och lyftare! Kontakta oss så berättar vi mer. Vi kan dessutom oftast ge ett fast pris på hela jobbet. Produkterna vi använder för detta är Feuling, S&S, ScreaminEagle och Cometic Gaskets. Alltså enbart det allra bästa!!

---------------------------------------------------------

-- DWR Återföräljare för M/T dragracingdäck! --
DWR är nu återförsäljare av legendariska Mickey Thompson dragracing däck. M/T har dragracing däck för bil och mc, Street bildäck och naturligtvis Off Road bildäck!  


------------------------------------------------
-- Nu monterar vi "lustgas"! --
På DWR hojjen monteras nu lustgas med O2 sensor och "lean shut-down switch". Klicka på bilden så ser du fler bilder under bygget.

-----------------------------------------------
-- Zodiac "the harley race place" --
Naturligtvis har vi med vår racingbakgrund en leverantör som Holländska race företaget Zodiac! Vi för hela deras sortiment som till stor del bygger på dragracing och annat till din harley. Klicka på deras logga så kommer du till hemsidan.

-----------------------------------------------

-- Motorcycle Storehouse --
För att ytterligare förstärka tillgängligheten på Harley delar för dej, har vi nu även tagit med Motorcycle storehouse som leverantör! Kolla in deras otroliga sortiment här!

-----------------------------------------------

-- DWR Nostalgi --
Nu är det snart 20 år sedan vi drog igång "DWR TrackSideSupport". Ett på den tiden otroligt uppskattat inslag i de annars så tråkiga cross depåerna. Och var vi hade fått influenserna är inte svårt att se, från USA kom våra influenser. Lägg märke till internet adressen redan då. Hemsidan startade vi 1997. Snacka om att vara No1 på "banan"!!

----------------------------------------------

--The beast from the East--
The man, the myth, the legend, the alltime fastest!!
Alldrig glömmer vi Damon. Damon Bradshaw är och var den klart coolaste i denna sport, många är vi som minns honom från dom första 125 SX racen. Med Miami SX 1990 som höjdpunkt. Trots att han låg sist 2 gånger kom han tillbaka och vann racet. Kolla in filmen i länken Miami SX ,så kanske ni som inte va med då förstår att "det va bättre förr" hehe!(bilden från 1994)

----------------------------------------------

 


Webbplatsen uppdateras och utvecklas av oss på DWR
Bör ses i minst Explorer 4.0 eller Netscape 4.0 och Flash4 i 800x600 upplösning
yamaha bridgestone valvoline yr