Företaget
Presentation
Historik
Fotografier
Presentation

DWR är ett företag i Uppsala som säljer mc delar och tillbehör till främst Custom och Motocross. I vår service verkstad reparerar, modifierar och servas Custom och Motocrosscyklar med betoning på Harley och Yamaha.

Vi startade 1993 och har sedan dess hunnit med att bl.a sälja flest Yamaha- cross i Sverige under ett antal år. I samband med de otaliga resorna under tävlingar i hela världen, har vi byggt upp ett stort kontaktnät och kunnande på just YZ. Nämnas kan den personliga kontakten med Michele Rinaldi. Michele som driver och äger YRRD (Yamaha Rinaldi Racing and Development). YRRD som är Yamaha fabrikens officiella utvecklings team för motocross. Yamaha-Rinaldi har även använt sk. underteam som MacicBike och Errezeta moto i Italien som vi även samarbetat med. Vi har under delar av säsongerna 2003 och 2005 även arbetat på motocross EM och GP som mekaniker till bl.a Marcus Norlén.

I USA har vi tillbringat mycket tid genom åren och där har vi vår kontakt BSY (BeachSportCyklesYamaha) som ligger i Florida. Vi har valt den sidan av USA för dess närhet jämfört med Californien. Så när det gäller YZ så känner vi oss väl förbereda på dina önskemål som kund, från nybörjare, glad motionär till värdselit.

Vi har även med stor framgång bedrivit Team DWR. Som under åren skördat mängder med medaljer av ädlare valör, för att nämna några, Jocke Wahnströms SM guld 125, Jocke Eliassons FM i Supercross -96, Johnny Åbergs J-SM guld -96, Jocke Wahnströms SM brons i Supercross -95, Morgan Janssons JVM Guld i Enduro och Marcus Norléns JVM brons -98 mfl.mfl.

Text: J.Andersson

-----
Vi har tre stycken olika dwr produktioner (ifrån -98). Två är shockwave produktioner och en är i Flash.
för att se dessa  måste du ha Macromedias Shockwave och Flash installerat.
Du måste också ha minst Explorer 3.02 som browser eller Netscape 2.0.
Se Våran Flash presentation över Team DWR 98 (120kb)
Om du vill ha shockwave/flash, då kan du hämta den gratis, genom denna  ikon.
Get Shockwave