Företaget
Presentation
Historik
Fotografier
Historik

Team-DWR ifrån -98

Team DWR startade 1993 och har sedan dess skördat närmast sensationella framgångar. Med bl.a Europamästare med i teamet kanske inte det är så främmande.

 

Dessutom en mängd individuella segrar för junior åkarna. Visst har det märkts att vi varit framgångsrika, ta bara alla spalt millimeter och foton i diverse tidningar. Men även en hel del TV tid har det blivit. Allmänt inom sporten så har vi lovordats som det "enda proffs teamet" i svensk mc sport.

Teamet bygger på att DWR tar hand om hela uppbyggnaden av sponsorer och leverantörers resurser samt önskemål. Tanken är att vi som kan sporten länkar samman Er leverantörer med förare. Vårt kunnande tryggar er sponsor satsning och ni slipper onödiga risktagningar med förare ni ej känner eller vet vad de går för. Vi har kontakten med förare som vi vet har god potential samt kan sköta sin status som team förare.

Tanken är att både förare och sponsorer skall få ut mer av varandra. Det är viktigt att förarna får rätt uppföljning och känner stolthet i att åka i ett framgångsrikt team. Som ett led i detta följer vi på DWR, teamet alla Svenska tävlingar på plats. Där kan vi följa och matcha förarna till förhoppningsvis än bättre resultat. Hela Teamet har exakt samma utseende på samtliga förare, mekaniker, maskiner och dragfordon. Med denna uppbyggnad vinns ett otroligt obs värde. Tänk er själva ett tiotal lika bussar, motorcyklar och förare/mekaniker stå uppställda långa rader. Tillägas skall att allt detta skett i Sveriges största Motorsport.

Text: J.Andersson